Paruoštukai

Kad nereikėtų kiekvienam blankui ar medžiagai rašyti atskirų įrašų ir šiuos būtų patogu surasti, nusprendžiau visus sukelti į šį puslapį. Ir pavadinimą jis turi atitinkamą “Paruoštukai“ 🙂 Čia rasite blankus individualioms ar grupinėms konsultacijoms, lankstinukus, atmintines ir panašią medžiagą. Tikiuosi, bus naudinga ir nemažą dalį panaudosite savo darbe.

Kviečiu ir Jūs dalintis savo medžiaga! Tikiu, kad esate sukūrę nemažai įdomių dalykų 🙂 Galite siųsti man e-paštu vaikopazinimui@gmail.com 

Konsultacijoms ir praktiniams užsiėmimams
Viskas apie mane Mano dienoraštis
Mėgstu-nemėgstu Safe place. Color (LT)
Inside my heart (LT) Safe place. Tree (LT)
Laikraštis. Viskas apie mane Apmąstymai apie elgesį
Savęs įvertinimas Elgesio lapas
Mano stiprybės ir savybės Kaip pasieksiu savo tikslą
Kaip aš jaučiuosi Pilnas ar tuščias
Aprašyk jausmą Apkabink mane
Nupiešk veidą Pykčio žemėlapis
Emocijos. Veidukai Atsisveikinimo laiškas
Kortelės. Veiklos Laukia papildymo… 😉

Bus dar daugiau. Nepamirškite užsukti 😉

33 komentarai “Paruoštukai

  1. Sveiki, didelis ačiū už pagalbą, kaip prisijungti prie kai kurių metodikų, rodo ,kad neturiu prieigos, o prie kai kurių be problemų.

    Patinka

  2. Sveiki visi – ir svečiai, ir nuolatiniai blogo sekėjai. Man malonu, kad čia užsukote ir, galbūt, jau ne pirmą kartą 😉 Iš tiesų gaunu nemažai užklausų ir džiaugiuosi, kad medžiaga naudinga ir turite tam tikrus įrankius savo darbe. Visgi noriu atkreipti dėmesį ir priminti, kad tai nėra koks aukcionas ar medžiaga įdėta tam, kad prikrautumėte savo folderius pagal principą “gal kada prireiks“. Pagalvokite kuo Jums šiuo metu labiausiai reikia, paskaitykite taisykles, o kas tingi pažiūrėti, kas surašyta viršuje, pakartoju čia 😉
    “SVARBU: siekiant išvengti platinimo ir nekorektiško dokumentų naudojimo prieiga prie tam tikrų dokumentų yra apribota. Ją galite gauti paspaudę ant dokumentų ir išsiuntę užklausą. Siunčiant užklausą, prašau, pasirinkite tai, kas jums šiuo metu aktualiausia. Vienu metu patvirtinsiu ne daugiau kaip 5 užklausas. Prireikus kitų dokumentų, visada galėsite vėl čia sugrįžti ir parsisiųsti, – jie niekur nedings“.
    Viskas įdėta mūsų labui ir naudojimuisi, bet nebūkime godūs ir patausokime mano ir kitų laiką 😉 Ačiū už supratimą ir gerų darbų!

    Su geriausiais linkėjimais blogo įkūrėja Tatjana

    Patinka

  3. tai neitiketina, kad jus radau. Labai dedelis aciu uz Jusu darba. Tikrai visa medziaga labai labai gera ir naudinga. kaip galima daryti toki didziuli darba be atlyginimo?

    Paspaudė "Patinka": 1 person

      1. Sveiki, visos sąlygos surašytos viršuje. Atsiprašau, kad tenka laukti, bet puslapis nėra komercinis, nemokamas ir tvarkomas esant laisvam laikui ir jėgoms, tai kartais tenka palaukti, kol patvirtinsiu užklausą

        Patinka

      2. Sveiki gyvi,
        Taip pat džiaugiuosi šia profesionalia svetaine. Norėčiau paklausti, gal kas turite skaidrių psichikos sveikatos dienai paminėti. Būčiau dėkinga.

        Patinka

  4. Labai labai naudinga informacija. Jus esate labai atsidavusi savo darbui. Ačiū, kad dalinatės savo žiniomis bei “paruoštukais“ 🙂

    Paspaudė "Patinka": 1 person

Parašykite komentarą